Passies Internationale Verhuisbedrijven BV

 

In 1937 legde de heer J. Passies sr. de basis voor de Passies verhuisbedrijven anno nu. Nationale en internationaal heeft Passies een reputatie opgebouwd als een uiterst betrouwbare verhuisbedrijf met het hoogste kwaliteitsniveau. Nationale en internationale verhuizingen zijn bij ons in de allerbeste handen. Passies is namelijk aangesloten bij de branche organisaties Erkende Verhuizers en FIDI. Om deze keurmerken te mogen gebruiken moeten wij voldoen aan de kwaliteitseisen die worden gesteld door de organisaties.

 

Lokaal verhuizen met Passies Verhuizers

Een lokale verhuizing of anders gezegd, een binnenlandse verhuizing, is voor de meeste mensen een redelijk zeldzame gebeurtenis. Voor de vakmensen van Passies is het niet alleen onze passie maar ook ons dagelijks werk. Heeft u een binnenlandse verhuizing voor de boeg dan kunt u rekenen op de verhuisservice van Passies verhuizers. Als Erkend Verhuizer bent u binnen Nederland gegarandeerd verzekerd conform het garantiecertificaat van Erkende Verhuizers.

 

Hoe gaat dat precies?

Een van onze verhuisadviseurs komt kosteloos en vrijblijvend bij u op bezoek. Tijdens dit bezoek kunt u met de adviseur uw persoonlijke wensen en eisen bespreken. In dit gesprek worden alle onderdelen van de verhuizing en onze verhuisservice uitgebreid doorgenomen. U bepaalt of u zelf gaat inpakken of dat u dit laat doen door onze vakmensen. Gaat u het zelf doen, dan krijgt u van ons alle benodigde verpakkingsmaterialen. Inclusief handige verhuis- en inpaktips. Na het verhuisinfobezoek ontvangt u, gratis en vrijblijvend, een gedetailleerde offerte.

 

Onderstaande zaken pakken wij graag voor u aan tijdens uw verhuizing.

  • Démonteren en monteren van meubilair
  • Inpakken van kleine en breekbare objecten
  • Antiek en speciale zaken zoals bijvoorbeeld kunstvoorwerpen kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Passies
  • Het tijdelijk of langdurig in opslag plaatsen van uw gehele of gedeeltelijke inboedel
  • Waterbedservice
  • Ophangen van schilderijen
  • Ophangen van lampen
  • Aansluiten apparatuur; TV of Computer

 

Opslag

Onlosmakelijk verbonden aan nationale en internationale verhuizingen is de vraag naar een perfecte opslagvoorziening. Voor een korte of langere periode. Dat geldt voor zowel inboedels als kantoorinventaris. Indien u na uw buitenlandavontuur terugkomt, uw woning in Nederland gaat verbouwen of naar een kleinere (tijdelijke) woning gaat verhuizen dan heeft u graag uw inboedel in dezelfde staat terug. In Nederland beschikt Passies Verhuizers over ruim 120.000m3 geconditioneerde opslagruimte. In Europa en bij internationale verhuizingen wordt gebruik gemaakt van bekende, professionele internationale verhuisbedrijven. U heeft de mogelijkheid om uw inboedel op te laten staan in speciale liftvans.

 

Internationaal verhuizen met Passies Verhuizers

Als u besluit tot een internationale verhuizing, ofwel een intercontinentale bestemming, dan staat Passies Internationale Verhuisbedrijven direct paraat. U zult begrijpen dat er een aantal zaken van belang zijn voor uw internationale verhuizing. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet houden. Bij een internationale verhuizing  zijn goede voorbereiding, persoonlijke aandacht, minutieuze timing, teamwork, vakkennis en vertrouwen bindende voorwaarden om alle fasen van het verhuisproces feilloos te laten verlopen.

 

De verhuisadviseurs van Passies Verhuizers

Een adviseur is bij een internationale verhuizing een onontbeerlijke sleutelfiguur. Een adviseur brengt u volledig op de hoogte van de uitvoering, de tijdsduur van het verhuisproject, de verzekeringsaspecten en de aflevering op de plaats van bestemming. Veelal zal de keuze vallen op transport per schip. Maar uiteraard bestaat luchttransport ook tot de mogelijkheid. Passies Internationale Verhuisbedrijven kan u optimaal adviseren om de verhuizing voor u zo gunstig mogelijk te laten verlopen. Voor meer informatie over internationale verhuizing en de internationale dienstverlening van Passies Internationale Verhuisbedrijven,kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Passies Verhuizers 

Lees meer
Volg ons op

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.