Vreeker Bestrating en Groen

Hovenier Hoorn

Opgericht in 1999 heeft hoveniersbedrijf Vreeker Bestrating en Groen inmiddels een goede naam opgebouwd in de regio van Hoorn. Met een vast team van meer dan 20 medewerkers die allemaal jarenlang ervaring hebben op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud gaan wij elke uitdaging aan. Wij luisteren goed naar u en zorgen zo samen voor speciaal en eigentijds ontwerp voor uw tuin. Vreeker Bestrating en Groen is een echt familiebedrijf die rekening houdt met uw leefsituatie en uw wensen op het gebied van tuinen. Wij draaien nergens onze hand voor om en bieden een breed groenpakket op maat aan.

Afstemmen op uw ideeën en wensen

Wilt u graag een compleet nieuwe tuin? Afgestemd op uw smaak, ideeën en wensen wordt er na een kennismakingsgesprek een tuinontwerp op maat gemaakt. Hierin worden verschillende tuinelementen opgenomen zoals:

  • Tuinbestrating
  • Tuinafscheiding (schutting, hek en/of haag)
  • Tuinhuis
  • Vijver
  • Pergola
  • Vlonders
  • Beplanting


Thuis voelen in uw nieuwe tuin

Belangrijk is dat u zich thuis voelt in uw nieuwe tuin. Een goede sfeer wordt gecreëerd door de indeling, materiaalsoorten en beplanting. Eindeloos veel mogelijkheden waarbij wij u graag voorzien van een passend advies. Hierbij houden wij ook rekening met het onderhoud van de verschillende tuinonderdelen. Wilt u hier zelf niet al te veel tijd aan besteden? Vreeker Bestrating en Groen Hoorn neemt graag het tuinonderhoud van u over zodat u met plezier kunt genieten van uw tuin.

Vreeker Bestrating en Groen is werkzaam in de plaatsen: Andijk, De Weere, Enkhuizen, Hoogkarspel, Hoorn en Opperdoes.

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.