Natuurlijke tuin Venhuizen

Vreeker Bestrating & Groen is een hoveniersbedrijf welke werkzaam is in heel Nederland. Ons bedrijf staat bekend om zijn speciale eigentijdse ontwerpen en oplossingen voor het buitenleven. Wij maken van uw huis en tuin één harmonisch geheel.

Op verzoek van onze klant uit Venhuizen, hebben wij een tuinontwerp gemaakt incl. een tuinhuis welke opgebouwd is uit eikenhout. Deze bestaat uit een open en gesloten gedeelte. Eikenhout gebruiken wij veel in onze projecten, het is makkelijk te verwerken voor een tuinhuis, schutting of pergola, daarnaast is het duurzaam materiaal. Wij kunnen op deze manier een kwalitatief product afleveren bij de klant, waar zij heel lang plezier van beleven.

Bestrating Venhuizen

Het terras bestaat uit twee soorten sierbestrating, gebakken klinkers en natuursteen 50x50 tegels. Er zijn natuurstenen crouteplaten aangebracht voor het pad naar het tuinhuis. Deze zijn geplaatst als stapstenen. Wij gebruiken crouteplaten in tuinen op diverse manieren, vanuit ons natuursteenbedrijf zijn de platen eigenlijk restmateriaal. Wij geven ze nieuw leven door ze toe te passen in bestrating of als schutting element te gebruiken.

Beplantingsplan

Beplanting is in deze tuin op de juiste manier aanwezig, wij hebben in het ontwerp wolken gemaakt van beplanting, dit geeft een rustig en ruimtelijk effect. We hebben hier gebruik gemaakt van Prunus en Rhododendron. Voor onze opdrachtgever is het van belang dat de beplanting niet te veel onderhoud vraagt, de heesters die wij hebben toegepast, zijn traag groeiende heesters en hoeven niet veel gesnoeid te worden.

Wil u zelf ook zo'n tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

+ Meer

Media | Natuurlijke tuin Venhuizen

04 Natuurlijke tuin Venhuizen 5
01 Natuurlijke tuin Venhuizen 1
05 Natuurlijke tuin Venhuizen 6
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605