Tuinaanleg Capelle aan den IJssel onderhoudsvriendelijke tuin

In Capelle aan den IJssel heeft Arjan van Vliet Hoveniers een nieuwe ruimtelijke tuin aangelegd waarbij de bestaande omgeving optimaal betrokken is. Zo is de watergang achter de tuin nu volledig zichtbaar waardoor de tuinbeleving wordt vergroot.    

Tuinaanleg onderhoudsvriendelijke tuin Capelle aan den IJssel      

De klant wenst een tuinontwerp voor de aanleg van een onderhoudsvriendelijke tuin met voldoende ruimte voor een terras en een natuurlijke en groene uitstraling. De plantenbakken die links en rechts geplaatst zijn én de verspringende terrastegels en tuinborders maken de tuin optisch breder. Aangezien er een groot hoogteverschil was tussen het niveau van de tuin en de watergang, is er gewerkt met treden en terrassen op verschillende niveaus. Zo is er vanuit de woning en vanaf het terras ruim zicht op de gehele tuin en de watergang.

Aanleg onderhoudsvrije tuin Capelle aan den IJssel   

Diverse soorten beplanting zorgen ervoor dat de tuin het gehele jaar door een groene uitstraling behoudt. In de winter zorgen de blad houdende Heesters en de tuinafscheiding met Hedra voor blijvend groen. In de plantenbakken is gekozen voor langdurig bloeiende beplanting, die ook winterhard is. Langs de schuttingen zijn bloeiende klimplanten met bessen geplaatst. De gevarieerde vaste planten in de andere beplanting in de tuin zorgen voor een kleurrijk voorjaars en zomerseizoen.

Voor de sierbestrating is gebruik gemaakt van terrastegels van MBI in het formaat 60 x 60 cm. Deze kwalitatief hoogwaardige terrastegel heeft een kleurvaste toplaag. Daarnaast is deze tegel afgewerkt met een vuil werende coating, waardoor deze sierbestrating eenvoudig te reinigen is.    

Uw tuin in Capelle aan den IJssel laten aanleggen door Arjan van vliet?  

Wilt u een aanleg van uw terras of tuin, laat vrijblijvend uw gegevens achter. Onze hovenier neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. 

+ Meer

Media | Tuinaanleg Capelle aan den IJssel onderhoudsvriendelijke tuin

08 Tuinaanleg aan het water
05 Tuinaanleg capelle aan den ijssel
02 Bestrating sierbestrating tuin
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605