Kindvriendelijke tuin met kunstgras Assendelft

Onderhoudsvrij en kindvriendelijk waren de sleutelwoorden bij het aanleggen van deze achtertuin in Assendelft.

De 2 onder 1 kap heeft een tuin van circa 60 m2 op het zuiden. Om van deze tuin te kunnen genieten is een groot terras van belang.

Kindvriendelijke tuin Assendelft

Het tuinontwerp voor deze tuin is simpel gehouden, het was van belang te kunnen genieten van de zon op het terras en zo min mogelijk onderhoud te hebben aan de tuin. De beplanting die aanwezig was is zoveel mogelijk hergebruikt. Zo zorgt Steinz Tuinen en Groen voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing bij het aanleggen van de tuin.

Bestrating Assendelft

Op de betonnen ondergrond is een terras aangelegd met keramische tegels. Hier is gekozen voor donkere tinten, wat mooi afsteekt tegen het kunstgras. Keramische tegels hebben als voordeel dat er ruime keuze is in kleuren en afmetingen. Daarnaast zijn is het zeer duurzame sierbestrating waar vele jaren van kan worden genoten, zonder dat het onderhoud vraagt.

Kunstgras Zaandam

Steinz Tuinen en Groen uit Zaandam is gespecialiseerd in het leggen van kunstgras, in grote en kleine tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u ook opzoek naar kunstgras? Dan bent u bij ons aan het juiste aders.

Wij geven u advies bij het kiezen van de meest geschikte kunstgras mat. Hierna wordt deze met veel zorg gelegd. Het grootste voordeel is, dat het kunstgras niet van echt te onderscheiden is. Aangezien het van belang was een onderhoudsvrije tuin op te leveren is ook voor deze opdrachtgever gekozen voor kunstgras.

Onderhoudsvrije beplanting

Voor de beplanting is gekozen voor een vaste beplanting in de vorm van bladhoudende klimplanten, leibomen en leifruitbomen. Dit is een vaste beplanting die weinig onderhoud vraagt en zorgt voor extra privacy in de tuin.

Steinz Tuinen en Groen Zaandam Sportstraat 12
1541 JL Koog aan de Zaan
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Kindvriendelijke tuin met kunstgras Assendelft

01 Kindvriendelijke tuin met kunstgras Assendelft
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier