Aanleg voortuin in Elspeet

In Elspeet is bij deze vrijstaande woning een nieuwe voortuin aangelegd. Voor deze voortuin is eerst een ontwerp gemaakt, op basis van dit ontwerp heeft Hoveniersbedrijf Stip de aanleg uitgevoerd.

De aanleg is gestart met het verwijderen van de beplanting. Daarna zijn een aantal nieuwe tuinmuren gemaakt, vanwege de verschillen in hoogte zijn dit meteen grondkeringen. De tuinmuren zijn gemaakt van antraciete Linea stapelblokken. Deze stapelblokken zijn in de gecombineerd met grootformaat Schellevis tegels. De combinatie van deze materialen met Japans split maakt het geheel tot een moderne voortuin met een sterke uitstraling.

Voor meer hoogte in de tuin zijn een aantal bomen geplant. De Sycoparrotia is een vrij zeldzame boom die een heel jaar voor een mooie afwisseling zorgt. Verder zijn roodbladige Esdoorns gebruikt die mooi contrasteren met de onderbegroeiing van Ilex crenata 'Convexa'. Verder is er nog vakbeplanting met Lonicera toegepast, ook zijn er enkele vakken met Vinca minor, Heuchera en het siergras Pennisetum 'Little Bunny' gemaakt.

Hoveniersbedrijf Stip Elspeet Staverdenseweg 45
8075 AP Elspeet
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Aanleg voortuin in Elspeet

Portfolio_Aanleg voortuin_01
Portfolio_Aanleg voortuin_17
Portfolio_Aanleg voortuin_18
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier