Aanleg onderhoudsarme achtertuin Wierden

Hoveniersbedrijf Stip, al jaren de tuinman in de regio Harderwijk heeft in Wierden een prachtige achtertuin gerealiseerd. De opdrachtgever vond het belangrijk dat er een tuin met minimaal onderhoud, degelijke materialen, een hoog comfort werd gerealiseerd en dat allemaal voor een mooie prijs.

Tuinontwerp Hoveniersbedrijf Stip

Om een onderhoudsarme tuin te realiseren maar niet een volledige stenen resultaat te bereiken hebben wij een ontwerp gemaakt van een creatief lijnenspel. Het resultaat is een onderhoudsarme, sfeervolle tuin met veel zitmogelijkheden.

Tuininrichting Harderwijk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een passend tuinontwerp voor iedere tuin. Dit is een tuin van circa 40 m2 waarbij het belangrijk is met deze wensen hem zo praktisch mogelijk in te richten. Er is gekozen voor onderhoudsarme beplanting en enkele bomen om zo het verticale element te benadrukken. Er is gekozen voor beplanting die sfeer en kleur aan de tuin geeft.

Tuinverharding beton Harderwijk

Als bestrating is gebruik gemaakt van een tegelverharding (beton) die gevoegd is. Een betonnen vloerverharding in de tuin is een betaalbare verharding. In combinatie met het in wild verband gelegde tegels geeft het een speels effect. Door het gebruik van voegmortel (Varistone LM Aqua) heeft onkruid weinig kans, water wordt hiermee wel goed afgevoerd.

Open tuinhuis achtertuin Wierden

Om een overdekte zitmogelijkheid te creëren is een open tuinhuis geplaatst. Zo kan jaar in, jaar uit beschut worden genoten van de tuin. Met een heerlijke loungeset is een mooie zitplaats gerealiseerd.

Pergola met tuinscherm van schors, schorsschutting

Om het tuinontwerp goed tot zijn recht te laten komen is mede als decoratie gebruik gemaakt van een pergola en een schorstuinscherm. Een schorsschutting is gemaakt van geïmpregneerd lariks/douglas palen en een verzinkte draadmat, opgevuld met Franse boomschor (decorschors).

Hoveniersbedrijf Stip Elspeet Staverdenseweg 45
8075 AP Elspeet
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Aanleg onderhoudsarme achtertuin Wierden

04 Aanleg onderhoudsarme Achtertuin Harderwijk 4
06 Aanleg onderhoudsarme Achtertuin Harderwijk 6
02 Aanleg onderhoudsarme Achtertuin Harderwijk 2
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier