Tuinman Nieuwerkerk aan den IJssel

De tuinman van Blok Hoveniers heeft voor een klant in Nieuwerkerk aan den IJssel een tuin aangelegd naar het idee van een modern tuinontwerp. De tuinaanleg is aan de hand van een gedetaillleerd ontwerp uitgevoerd. De tuinman heeft in de tuin verrassende elementen verwerkt. De combinatie van tuinmaterialen als staal, hout, steen en de mix van de beplanting geeft de onderhoudsvriendelijke tuin een unieke uitstraling.

Hovenier Nieuwerkerk aan den IJssel

Aan de basis van deze sfeervolle achtertuin ligt een creatief tuinontwerp, getekend door onze tuinarchitect. U krijgt hierdoor meteen een goede eerste indruk van uw nieuwe tuin. Blok Hoveniers verzorgt professionele ontwerpschetsen waarmee onze tuinman direct aan de slag gaat in uw tuin. In de tuinschets voor dit hoekhuis in Nieuwerkerk aan den IJssel vormen verschillende tuinelementen een harmonieus geheel.

Tuinaanleg door tuinman

De natuurlijke uitstraling van deze moderne tuin komt door de aanleg van verschillende soorten bomen, heesters en vaste planten. De tuinman heeft samen met de klant gekozen voor een mix van gesnoeide heesters als de Buxus, Taxus en Rododendrons. Organisch gevormde bomen als de Northofagus en Malus worden afgewisseld met riet en vaste planten.

In zowel de voor- als achtertuin zijn strakke Oud Hollandse tegels gelegd in de kleur carbon. In de achtertuin is er een hardhouten vlonder aangelegd. Op deze vlonder is een terrasoverkapping geplaatst waarvan de staander is bekleed met Cortenstaal. Deze tuin heeft zijn unieke uitstraling o.a. gekregen door het gebruik van Cortenstaal voor sierobjecten, tuindeur en plantenbakken.

Wilt u ook een tuinman van Blok Hoveniers uit Nieuwerkerk aan den IJssel ?

Laat uw gegevens achter. Onze hovenier neemt binnen 2 dagen contact met u.

+ Meer

Media | Tuinman Nieuwerkerk aan den IJssel

07 Tuinman voor Nieuwerkerk aan den IJssel
06 Tuinafscheiding met natuurlijke uitstraling
04 Hovenier voor tuinontwerp beplanting Nieuwerkerk aan den IJssel
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier