Tuinaanleg Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk heeft Blok Hoveniers een smaakvol tuinontwerp getekend, de ruimte in de tuin wordt door de unieke indeling optimaal benut en optisch vergroot. De tuinaanleg is gerealiseerd met diverse tuinmaterialen als steen, tegels en verschillende plantensoorten.

Aanleg sfeervolle tuin Nieuwerkerk aan den IJssel

Voordat Blok Hoveniers start met de tuinaanleg ïnventariseert u eerst samen met de tuinarchitect uw verwachtingen, de architect verwerkt uw verwachtingen in een professioneel tuinontwerp. Dit ontwerp geeft een goede eerste indruk van uw toekomstige tuin. In de plattegrond die Blok Hoveniers voor deze sfeervolle tuin heeft gemaakt zijn duidelijke de verschillende zitgelegenheden te zien, deze worden afgescheiden door lage muurtjes en planten. Door de 3D schets van de tuin wordt de sfeer nog beter zichtbaar voor de opdrachtgever. 

Tuinaanleg Nieuwerkerk aan den IJssel

In deze tuin is gekozen voor sierbestrating van natuursteen, gelegd in groot romaans verband. De op verschillende niveaus gelegde roodbruine staptegels zijn Oud Hollands. De lage gemetselde muurtjes zijn van Scoria Bricks, dit zijn oud gebakken stenen met een unieke uitstraling.

Voor deze tuin is er voor Groen en kleurrijke beplanting gekozen, maar ook lage en hoge beplanting wisselen elkaar af. Zo heeft de tuin ieder seizoen weer een nieuw en speels uiterlijk.

Contact hovenier in omgeving Nieuwerkerk aan den IJssel

Zoekt u een hovenier voor uw tuinaanleg? Laat dan hier uw gegevens achter. Blok Hoveniers neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

+ Meer

Media | Tuinaanleg Nieuwerkerk aan den IJssel

05 Natuurstene Staptegels Nieuwerkerk
09 Tuinbeelden Nieuwerkerk
12 Tuinontwerp staptegel op verschillende niveaus Nieuwerkerk
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier