Tuinaanleg in Den Haag

Tuinaanleg en tuinontwerp Den Haag

Diemel Groenvoorziening heeft in Den Haag een smaakvolle tuin opgeleverd rondom een vrijstaande woning. Zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg zijn door Diemel Groenvoorziening gerealiseerd. Dit heeft geleidt tot een natuurlijk ogende tuin met veel bloeiende beplanting die mooi aansluit bij de uitstraling van de woning en de omgeving.

Tuinontwerp in Den Haag

Voor deze grote tuin van meer dan 1000m2 rondom het huis, heeft Diemel Groenvoorziening eerst een professioneel tuinontwerp getekend. De verschillende tuinelementen die de opdrachtgever wenste konden zo een goede plek krijgen binnen het geheel.

In het tuinontwerp zijn onderdelen opgenomen als sierbestrating, een terras en vlonders. Maar ook het gazon, pergola en tuinafscheiding zijn ingetekend. Speciaal voor de bomen en planten is er een beplantingsplan gemaakt en ingetekend.

Een goed professioneel tuinontwerp geeft de opdrachtgever alvast een eerste indruk van hoe de nieuwe tuin er uit gaat zien.

Gedetailleerd tuinontwerp Den Haag

Een goede grondbewerking is van belang wanneer u lang wilt genieten van uw nieuw aangelegde tuin. Een gezonde bodem laat uw beplanting goed groeien en bloeien en het reduceert het onderhoud. Alleen tijdens de tuinaanleg is het mogelijk deze grondbewerking uit te voeren, vandaar dat Diemel Groenvoorziening voor dit project hiermee is gestart.

De wens van de klant was een natuurlijk ogende tuin met veel bloeiende beplanting. Hiervoor zijn bloeiende vaste planten gekozen die door hun verschillende bloeiperiodes de tuin alle seizoenen van kleur voorzien. Ook zijn er fruitbomen ingezet die privacy en sfeer creëren. Om ook de tuinafscheiding een natuurlijke uitstraling te geven is er gekozen voor hagen en beplanting.

Voor de sierbestrating is gekozen voor gebakken klinkers met in de oprit wit grind in Nidaplast grondplaten. Dit systeem kan een grote belasting aan en voorkomt dat er sporen in het grind worden gereden.

Informatie aanvragen gedetailleerd tuinontwerp Den Haag?

Laat uw gegevens achter, dan neemt Diemel Groenvoorziening binnen twee werkdagen contact met u op.

Diemel Groenvoorziening Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Tuinaanleg in Den Haag

Tuinaanleg Den Haag 1
Tuinontwerp Den Haag
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier