Tuinaanleg Middelharnis

De Waal Hoveniers heeft voor een particuliere opdrachtgever in Middelharnis een complete tuin, gelegen op het zuiden, voorzien van tuinonderhoud. Alle voorkomende tuinwerkzaamheden zijn uitgevoerd voor een binnentuin achter het huis.

Aanleg tuin Middelharnis

De tuinarchitect van De Waal Hoveniers heeft een tuinontwerp dat prachtig aansluit bij de woning gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met de huidige situatie, daardoor is de achtertuin uiteindelijk als een verlengde van het huis in harmonie met de omgeving aangelegd. Ook de tuinaanleg, de sierbestrating en het plaatsen van de tuinafscheiding is door onze hoveniers gerealiseerd.  

Tuinaanleg Middelharnis

De nieuwe tuinaanleg moet goed aansluiten bij de oude stijl van de woning. Allereerst is de grote tuin volledig gestript, alleen de twee mooie jarenoude fruitbomen in de tuin zijn blijven staan. Door het planten van een karakteristieke herfstkleurige amberboom, werd een prachtige sfeer gecreëerd wat meteen zorgde voor minder inkijk en meer privacy. Het verhoogde terras aan de openslaande deuren was verzakt, is nu weer opgevuld en voorzien van nieuwe bestrating. Daarnaast is de tuinafscheiding neergezet in de vorm van een gepotdekselde schutting van Douglas hout en een mooie beukenhaag zorgt voor een afscheiding met een natuurlijke groene uitstraling.

Aanleg onderhoudsvriendelijke sierbestrating

De gekozen bestrating is kleurvast  en onderhoudsvriendelijk. De bestrating is vuilwerend en vraagt daardoor weinig onderhoud. De sierbestrating en de nieuwe beplanting in de achtertuin, vormen nu één geheel met de bestaande tuinonderdelen en de woning. 

De Waal Hoveniers Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Tuinaanleg Middelharnis

01 Aanleg opgehoogd terras Middelharnis
03 Bestraten Middelharnis
04 Bestrating tuin Middelharnis
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier