Sierbestrating achtertuin Almere

Fraaie sierbestrating in Almere

Warners Huis en Tuin heeft in Almere bij een nieuwbouwwoning de sierbestrating van de voortuin en achtertuin verzorgd. Sierbestrating is niet alleen nuttig maar ook mooi om te zien. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, soort, vorm of legwijze van de stenen of tegels.

Redsun 60x60 tegel

De opdrachtgever had een tegel gezien die zeer in de smaak viel. Het is een siertegel van het merk Redsun. Deze is in twee kleuren gecombineerd in de maat 60x60. Er is gekozen voor de kleuren Matterhorn en Monte Negro. Het is een onderhoudsvriendelijke en kleurechte tegel.

Kleurcombinatie bestrating

De tuin is verder bestraat met gebakken waaltjes in de kleur Terra Carbona Antica. De combinatie van deze kleuren en soorten sierbestrating geven de tuin een moderne uitstraling.

Bestrating kleine tuin

Bij het bestraten van de wat kleinere tuin (tot circa 200 m2), zijn er verschillende tips voor het kiezen van de juiste bestrating. Een kleine tuin krijgt een ruimtelijk beeld door grotere tuintegels te gebruiken (bijvoorbeeld 60x60) Wanneer de tegels schuin worden gelegd wordt dit effect versterkt. Het schuinleggen van tegels wordt de afgelopen jaren echter steeds minder toegepast. Om een ruimtelijke sfeer te creëren kunt u kiezen voor een lichtere kleur tegel.

In deze tuin is ervoor gekozen lichte kleuren te combineren met donkerdere tinten. Warners Huis en Tuin kan u verder informeren over de mogelijkheden in uw tuin.

Grind in de tuin

Naast de siertegels is gebruik gemaakt van grind. Het grind is gelegd op speciale honingraat platen. Dit zorgt ervoor dat het grind niet wegzakt of weggelopen kan worden. Daarnaast is het grindpad stabieler en heeft een beter afwatering.

Wilt u ook zo’n onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin, wij helpen u graag verder!

+ Meer

Media | Sierbestrating achtertuin Almere

Sierbestrating voor- en achtertuin 3  Almere
Sierbestrating voor- en achtertuin 6  Almere
Sierbestrating voor- en achtertuin 2  Almere
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605