Tuinaanleg Maarssen door Hoveniersbedrijf Loek Barte

Een stijlvolle en moderne achtertuin bij een vrijstaande woning is onlangs door ons hoveniersbedrijf in Maarssen aangelegd. De tuin in de Raadhuisstraat heeft een oppervlakte van 201-500 vierkante meter. De klant wenste een strakke, stijlvolle onderhoudsvrije tuin met een stoere uitstraling. De foto’s geven hiervan een goede indruk.

De tuinarchitect heeft naar aanleiding van deze wensen een persoonlijk tuinontwerp gemaakt. Voor de sierbestrating van het terras is voor stijlvolle grote terrastegels met een stoere uitstraling rondom het gehele gazon gekozen. De bies is afgewerkt met oud gebakken klinkers. Naast de veranda is speciaal voor de kinderen een gazon aangelegd, zij kunnen nu veilig trampoline springen. Voor de verschillende overkappingen, pergola en de veranda heeft de timmerman gebruik gemaakt van een duurzame houtsoort. Ook de beplanting, bestrating en grondwerk zijn door onze hoveniers vakkundig aangelegd.

Hoveniersbedrijf  Loek Barte, een team dat zijn vak verstaat

De specialisten voor alles op het gebied van uw tuin, of dakterras vindt u bij ons hoveniersbedrijf.  Voor een tuinaanleg voor een geheel nieuwe of een bestaande tuin bent u bij onze tuinarchitecten aan het goede adres. Wij ontwerpen en onderhouden al ruim 25 jaar de tuinen in en rond de regio Maarssen. Voor tuininspiratie kunt u ook bij ons terecht. In een goed onderhouden tuin kunnen bloemen, planten en bomen goed groeien en bloeien, een mooie tuin heeft aandacht nodig. Als u zelf geen tijd heeft voor tuinonderhoud, kunt het gehele jaar rekenen op de vakkundigheid van onze hoveniers. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u alle seizoenen kunt genieten van een goed onderhouden tuin. De hoveniers van Barte hebben overal een antwoord op, of het nu gaat om een vraag over uw dakterras, veranda, pergola, vijver, tuintips, tuinonderhoud of snoeiadvies.

Tuinaanleg en tuinontwerp in Maarssen

Een nieuwe tuin doet wonderen. Voor een tuinontwerp  op maat maakt u een afspraak voor een gratis intake gesprek met onze tuinarchitect. De tuinarchitect tekent  een schetsvoorstel gebaseerd op uw wensen passend bij uw huis en woonomgeving. Hij houdt rekening met kleuren, stijlen, materialen, bloeivoorkeuren en levensstijl. Wij verzorgen uw tuin van ontwerp tot ultieme afwerking. Zoveel mensen zoveel wensen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden, wilt u een tuin waarin u of zich kunt uitleven of juist een onderhoudsvrije tuin.  Ook voor de aanleg van een vijver, veranda, het timmeren van een schutting, tuinhuis of pergola, de aanleg van houten vlonders op uw terras of een gepast gazon voor het speelveldje van de kinderen, u bent bij hoveniersbedrijf Loek Barte aan het juiste adres.

Tuinonderhoud in Maarssen

Om er het hele jaar mooi uit te zien, heeft uw tuin onderhoud nodig.  Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt ook een onderhoudscontract afsluiten. Hiervoor kunt u de afspraken vastleggen of bellen als het u uitkomt. Als de tuin kleur begint te krijgen wordt het tijd voor een voorjaarsbeurt. Als de blaadjes van de bomen vallen, de vaste planten afsterven en het onkruid zichtbaar wordt, moet de tuin winterklaar gemaakt worden en daarvoor geven wij de tuin en najaarsbeurt. Hoveniersbedrijf Loek Barte is ook gespecialiseerd in het in vorm snoeien van buxussen. Onze hoveniers snoeien uw buxus in elk gewenst model.

Tuinadvies in Maarssen

Wij staan ook voor u klaar om tuintips te geven, in onze tuinwinkel vindt u alle informatie over onze verschillende tuinproducten. 
Wij geven antwoord op vragen als: Wat is de beste tijd om de haag te snoeien? Hoe verwijder ik groene aanslag op de bestrating, hoe kom ik van die beestjes in de bomen af, of hoe krijg ik mijn gazon weer mooi groen zonder mos, onkruid en dode plekken?
Voor ons team staat persoonlijk contact met de klant voorop, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u uw tuin door hoveniersbedrijf in Maarssen laten aanleggen. Maak een afspraak met Loek Barte om vrijblijvend een offerte te laten maken.

+ Meer

Media | Tuinaanleg Maarssen door Hoveniersbedrijf Loek Barte

03 Mooi overzicht geheel
05 Prachtige pergola
08 Tuinpad van vierkante tegels
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605