Terrasoverkapping Amstelveen

In Amstelveen heeft Stam Hovenier voor een klant een smaakvolle overkapping gemaakt voor het terras. De klant wilde speciaal een terrasoverkapping voor het gedeelte waar hun lounge set en barbecue staat. Zo ontstaat een droge en schaduwrijke plek in de tuin.

Larikshouten terrasoverkapping

Lariks wordt de laatste jaren steeds meer ingezet voor verschillende toepassingen. Larikshout heeft van zichzelf een licht geelbruine kleur, de nerf van het hout is matig fijn en de draad is overwegend recht. Lariks is zeer geschikt voor constructiehout als tuinschuttingen, vlonders en tuin- of terrasoverkappingen. Over het algemeen wordt de duurzaamheid van larikshout beter beoordeeld dan die van vuren of grenen hout. Eigenlijk zou je lariks Hollands hardhout kunnen noemen, de duurzaamheid kun je vergelijken met tropisch hardhout.

De klant is zeer tevreden met de oplevering van de robuuste en stevige overkapping die de tuin een bijzondere uitstraling geeft. Ook is het mogelijk de overkapping als pergola te gebruiken door groenblijvende klimplanten tegen de houten palen te laten opgroeien.

Contact hovenier in omgeving Amstelveen

Wanneer u ook een professionele aanleg van uw terras- of tuinoverkapping wilt, dan kunt u uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Terrasoverkapping Amstelveen

05 e larikshout terrasoverkapping amstelveen
06 f tuinaanleg amstelveen
04 d terras overkapping amstelveen
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 547