Tuinhuis in Groningen

Onze hovenier uit Groningen, Hovenier Mollema, heeft een tuin aangelegd met hierbij een tuinhuis van larikshout. Zie hier het eindresultaat!

Tuinontwerp

Zowel de voortuin als de achtertuin met vlonder zijn gerealiseerd. In het tuinontwerp is rekening gehouden met strakke vormen en het hoogte verschil naar het water toe. Door een houten vlonder toe te passen kan er optimaal genoten worden van wonen aan het water.

Kleurgebruik achtertuin

De verhoogde borders en stapstenen zijn gemaakt van grote natuurstenen in de kleur antraciet. Het grote terras is gemaakt van warme rode klinkers. De hardhouten vlonder planken lopen door in het terras om extra lengte in de tuin te creëren. In de voortuin is hetzelfde kleurenpallet gebruikt als in de achtertuin.

Larikshouten pergola

Een pergola bestaat uit houten staanders, deze worden verbonden met liggers. Een pergola is ideaal om een gezellig hoekje mee te creëren of een klimplant tegenaan te laten groeien. De pergola in dit project is gemaakt van larikshout. Larikshout is een zeer duurzaam, sterk en watervast houtsoort vervaardigd uit coniferen. Omdat het hout bij dit project in contact komt met de grond en dicht bij het water staat is deze zwart gebeitst.

Beplanting tuin Groningen

Zowel de voor- als achtertuin is beplant met winterharde en groene beplanting en siergrassen. Hiernaast zijn verschillende soorten leibomen geplant, deze zullen op den duur dichter worden en daardoor privacy en schaduwplekken creëren.

Houtbouw Groningen

Voor het opbergen van tuinmeubilair, tuinaccessoires en tuingereedschap is een groot tuinhuis gebouwd. Deze is net als de pergola gemaakt van behandeld larikshout. Bij het monteren van standaard of op maat gemaakt houtwerk kunt u bij hovenier Mollema terecht.

+ Meer

Media | Tuinhuis in Groningen

Tuinaanleg incl. tuinkast Groningen 10
Tuinaanleg incl. tuinkast Groningen 9
Tuinaanleg incl. tuinkast Groningen 7
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605