Tuinaanleg Almere

Bij een vrijstaande woning in Almere heeft Warners Huis en Tuin een tuin gerenoveerd. De opdrachtgever wilde na twintig jaar graag zijn tuin onder handen laten nemen. Gewenst werd een moderne tuin met een gemiddeld onderhoud. Een rustige uitstraling en een vijver waren belangrijke onderdelen voor de nieuwe tuin.

Tuinontwerp nieuwe tuin

Samen met de opdrachtgever zijn de tuinwensen doorgenomen. In overleg is een tuinplan opgesteld met daarin informatie over de materialen, beplanting en de indeling van de tuin in de vorm van een tuinontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp is gestart met de aanleg van de tuin.

Aanleggen tuin Almere

Voor het aanleggen van de tuin is gestart met het grondwerk. Hierna kwam de bestrating en beplanting aan de orde. In het midden van de tuin is een grasveldje. De vijvers in de voor- en achtertuin geven het geheel een rustige uitstraling. De vijver in de achtertuin is afgewerkt met een hardstenen afdekrand en beschikt over een RVS wateruitloop die is geïntegreerd in de plantenbak.

Sierbestrating Almere

Als bestrating is gekozen voor de Smartton wave tuin tegel in de kleur Kilimanjaro, deze is in wildverband gelegd. Dit is een gecoate tegel die minder gevoelig is voor groene aanslag. Door het gebruik van sierbestrating in dezelfde kleurtint zijn verhoogde borders gemaakt.

Betongazen buitenhaard

De buitenhaard heeft een centraal punt in de tuin en is een echte eyecatcher. De buitenhaard is opgebouwd met betongaas en sierkeien. Zodra het droog is kan er rondom de haard worden genoten van de heerlijke tuin en het prachtige groen in en rondom de buitenruimte.

Houtbouw, Pergola op maat

In de voortuin is een hardhouten pergola gebouwd. Bij een aantal staanders is een klimplant geplant. Deze zal met de jaren over de gehele pergola groeien.

Het eindresultaat is een moderne tuin passend bij de woning en de familie die er al vele jaren met plezier woont.

+ Meer

Media | Tuinaanleg Almere

01 Tuinrenovatie Almere 1
05 Tuinrenovatie Almere 4
03 Tuinrenovatie Almere 2
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605