Onderhoudsvriendelijke tuin Nieuwerkerk

Het tuinontwerp voor deze achtertuin sluit perfect aan op de bestaande vlonder van het huis. De tuinaanleg heeft een sfeervolle en onderhoudsvriendelijke tuin met een ruime overkapping en verlichting als eindresultaat. Daardoor kunnen alle bewoners het hele jaar door van de tuin genieten. Voor de beplanting van de onderhoudsvrije achtertuin is een mix van heesters en vaste planten aangelegd: Strak gesnoeide buxusbollen afgewisseld met de speelse Verbena (ijzerhard) en de rijk bloeiende Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' (flowercarpet roos). Door de creatieve combinatie van de strak gesnoeide buxusbollen, de weelderige Verbena en de kleurige tinten van de Rosa Flower Carpet heeft de tuin nu een speelse en sfeervolle atmosfeer. Door de keuze van de verschillende soorten vaste planten is de tuin zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd. 

Onderhoudsvriendelijke tuin Nieuwerkerk aan den IJssel

De tuinmannen van Blok hoveniers hebben ook het grondwerk en de sierbestrating in de tuin aangelegd. Voor de sierbestrating is gebruik gemaakt van Oud Hollandse tegels in meerdere formaten in rood/ bruine kleuren met hier en daar vlakken split, de tegels vragen niet veel onderhoud. Door de keuze van de mix van de tegels en de kiezelstenen heeft het tuinpad en de verschillende terrassen een robuuste uitstraling gekregen.

Terrasoverkapping gemaakt van hout van topkwaliteit

In de hoek van de tuin is een Hoek-Cabin aangelegd. Een Hoek-Cabin is een terrasoverkapping speciaal voor de hoek van de tuin ontworpen en kan voor verschillende doeleinde zoals lounge-, kook- of speelplek voor de kinderen worden gebruikt. Een Hoek-Cabin neemt bijna geen leefruimte in omdat de diepte van uw tuin zo optimaal wordt benut. De Cabin is gemaakt van Noord Europees vurenhout, het hout is, met oog voor het milieu, op bijzondere wijze verduurzaamd en gaat probleemloos jarenlang mee. Door de Hoek-Cabin zit u al gauw beschut en kunt u ook bij lichte regenval droog en uit de wind, eventueel bij het haardvuur, lekker buiten zitten. 

Tuinverlichting Nieuwerkerk aan den IJssel

Door de gehele tuin is In-Lite tuinverlichting verwerkt. De Scope spot van In Lite is bedoeld om specifieke elementen in uw tuin uit te lichten of te accentueren. Deze energiezuinige LED spots kunnen prachtig worden gebruikt om mooie bomen, struiken of bijv. beelden extra onder de aandacht te brengen. Door de tuinverlichting kan men ook als het donker is lekker in de tuin en onder de veranda genieten van een mooie avond. De verlichting is in de eerste plaats natuurlijk een goede sfeermaker, maar de verlichting houdt ook eventuele inbrekers buiten de tuin! Deze ongewenste gasten komen graag als het donker is, door de juiste verlichting wordt de tuin een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers.

 

Bent u op zoek naar een Hoveniersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Blok Hoveniers biedt u hulp aan bij alle voorkomende tuinwerkzaamheden. Vraag vrijblijvend informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

+ Meer

Media | Onderhoudsvriendelijke tuin Nieuwerkerk

06 Sierbestrating voor zonneterras
03 Ontwerp loungehoek Nieuwerkerk aan den IJssel
02 Houtopslag Nieuwerkerk
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier